SISUlla eteenpäin

Aloitamme taas tiistai-aamuiset SISU-talkoot. Joukkoon voit liittyä milloin vain, ei haittaa jos et pääse joka tiistai. Kaiken tekemisen ohessa on myös hyvä tilaisuus tutustua muihin mukaviin ihmisiin! Että mitä siellä Suomi Talossa oikein tehdään? Tiistaina 26.9. paikalle saapuu piirikunnan virallinen keittiön tarkastaja, mutta keittiö on vielä kesän jäljiltä vähän kuin varastona. Paikalle saapuvat viralliset palotarkastajat, huoltopäällikkö hoitaa heidän käyntinsä. Lattiafirman edustajia saapuu tekemään tarjousta lattian kunnostuksesta. 300 tuolia siirretään oikeille paikoilleen ja pestään 40 pöytää kesän jäljiltä, poistetaan purukumeja, joita kesäajan vuokralaiset ovat piilottaneet kaikkien reunojen alle. Tonttia siivotaan viereisen Burger Kingin asiakkaitten jättämistä käärepapereista, rikkaruohoista, ja pensaitten oksista. Ja sitten tärkein, lauantaiseen karaokeen tarvitaan täydennystä baariin, aineksia kahviin ja voileipiin. Seuraavaan lettuaamiaiseen teemme ostoslistan ja sovimme kaupassa käynnin, sekä lettutaikinan teon ja muut keittiön valmistelut. Tässä alkuun, tervetuloa toimintaan!