Suomi Talo kiittää jäseniään upeasta kaudesta

Suomi Talo on komea ja kaunis rakennus, mutta elämän siihen tuo jäsenten toiminta. Vilkas kausi on lopuillaan ja kiireisimmät lumilinnut jo lentävät pohjoiseen. Suomi Talossa jo vietimme kiitosjuhlaa vapaaehtoisille. Mitä kaikkea olemmekaan saaneet aikaan kauden aikana talkoovoimin! P1330073 copySisukkaat SISUlaiset ovat kokoontuneet joka tiistai-aamu siivoamaan, sisustamaan ja suunnittelemaan tulevia tapahtumia. Ja mitä kaikkea juhlan valmistelu vaatiikaan. Talkoovoimin levitetään pöydät ja tuolit, pöydät katetaan ja sali koristellaan, suunnitellaan ohjelma, neuvotellaan esiintyjien kanssa, varmistetaan äänentoisto. Toisaalta suunnitellaan ruokalista, tehdään ostokset, valmistetaan illallinen, annostellaan ja tarjoillaan juhlavieraille. Sitten seuraa astioitten keruu, tiskaus ja kaiken paikoilleen saattaminen. Eikä saa unohtaa juomavaraston hankintaa, täydennystä, ja kiireistä baarinpitäjää. Talo vaatii kaiken aikaa ylläpitoa, koneet menevät epäkuntoon, niitä korjataan ja huolletaan. Tarvitsemme monenmoisia palveluita, ja aina tarvitaan vapaaehtoinen paikalle. Ruoho kasvaa ja roskaa kertyy tontille, jälleen vapaaehtoisten ryhmää tarvitaan. Kausi aiheuttaa kiirettä toimihenkilöille kokousten, pöytäkirjojen, rahastonhoidon, jäsenrekisterin, ja monen muun toiminnan myötä. Ilmoitusten ja mainosten tekoa ja monenlaista toimistotyötä riittää. Vapaaehtoistyönä olemme saaneet Suomi Taloa hienosti esittelevän webbisivuston, johon on hyvä panna ilmoituksia ja uutisia kaikkien nähtäväksi. Vapaaehtoisvoimin Suomi Talossa toimii myös kirjasto, myyjäiset, ja monet muut tapahtumat. Kevätkauden loppuun sijoittuneet Suomi Talon Viikko ja puistotapahtumaan osallistuminen olivat suuri menestys. Suuret kiitokset kaikille vapaaehtoisille, ilman teitä ei talossa tapahtuisi yhtään mitään!

Toiminta yhdessä on ollut hauskaa, kaiken aikaa opimme uutta toisiltamme, ja millaista osaamista meidän jäsenistön keskuudesta löytyykään! Kolikon toinen puoli ovat maksavat asiakkaat, teitä ilman ei toimintaa voi järjestää, joten olette sydämellisesti tervetulleita Suomi Talon tapahtumiin. Vaikka kausi ei vielä ole ohi, haluan kiittää teitä kaikkia ja toivottaa kaikki upeat jäsenet ja ystävät tervetulleiksi sekä toimimaan että juhlimaan syksyn tullen.

Hyvää ja rentouttavaa kesää!