Olihan upea viikko

Siis Suomi Talon viikko vierähti vauhdilla.

Keskiviikkona nautimme ensin harjoittelijamme Jeren ja keittiön vapaaehtoisten kokkaaman LOUNAAN. Iltapäivän vietimme YHTEISLAULUN merkeissä Mirjamin johdolla.

Torstai aamulla varhain keittiön tiimi kokoontui PULLAA paistamaan. Ihana tuoksu täytti koko talon kun korvapuustipelti toisensa jälkeen tuli ulos uunista. Päivän kuluessa tiimi pyöräytti kaikkiaan lähes 700 korvapuustia ja parikymmentä pitkoa. Iltapäivä meni rattoisasti BINGON merkeissä jäätelöä syöden.

Perjantai-aamu aloitettiin MYYJÄISTEN ja LETTUAAMIAISEN merkeissä. Jälleen moni löysi aarteita ja tapasi tuttuja myyjäisten puolella ja letut maistuivat lähes 200 kävijälle. Puolen päivän maissa panimme kiireesti talon kuntoon, tavarat autoon, ja siitä pystyttämään standia Bryant puistoon. Iltapäivä ja ilta kuluivat MIDNIGHT SUN FESTIVALissa musiikin ja näyttelyautojen merkeissä. Suomi Talon kahvi ja korvapuustit tekivät kauppansa hienosti.

P1330377

Lauantai koitti kauniina ja puistoon saapui hurja määrä väkeä. Keskeinen tapaamispaikka oli Suomi Talon kojulla kahvin ja korvapuustien merkeissä. Pitkän päivän jälkeen salintäyteinen yleisö sai TANSSIA upean JARI JA TAIKA orkesterin tahdissa puoleen yöhön asti.

Sunnuntaina  juhlat jatkuivat puistossa. Kohokohta oli eukonkantokisa, jota seuraamaan saapui ennätysmäärä yleisöä. Meidän vapaaehtoiset hoitivat Suomi Talon teltan upeasti, hauskaa riitti, ja korvapuustit myytiin loppuun.

Midnight Sun Festifaalin järjestäjät tekivät upean puistotapahtuman, suuri kiitos ja kunnia tapahtuman ideoijille ja toteuttajille.

Viikonloppu Bryant puiston tapahtumassa oli upea päätös Suomi Talon Viikolle.  Eiköhän tehdä sama uudelleen ensi vuonna!