Floridan karjalaisten 50v juhla 14.1.2017

Jälleen saimme nauttia sekä upeasta että herkullisesta tapahtumasta. Kuinkas muuten, olihan kyseessä Floridan Karjalaisten 50-vuotisjuhla. Karjalaiset ovat liikkuvaa väkeä, evakkomatkalla, juuriltaan irrotettuina. Ilahduttavan pitkään Floridan Karjalaiset ovat pitäneet majaa Suomi Talossa, ja toivomme että hyvä meno jatkuu pitkälle tulevaisuuteen.

P1320786 copy Piirakkatalkoissa keittiö suorastaan kuhisi väkeä. Iso sali oli muuttunut melkein Karjalan koivikoksi punaisilla ruusuilla ja neilikoilla höystettynä.

P1320803Karjalaisen valmistama pitopöytä oli vailla vertaa kaikkine karjalaisine herkkuineen. Ohjelma oli ilo seurata. Upea juhlapuhe, kunnianosoitukset aikaisemmille puheenjohtajille, ja erityisesti stipendi kolmannen polven karjalaiselle oli loistava valinta. P1320816 copy

Ilta jatkui tanssin ja arpajaisten merkeissä. Harvoin osuu kolme arpajaisvoittoa samalle henkilölle, mutta sen me kaikki olimme todistamassa. Aplodit kolminkertaiselle voittajalle!

Ja aplodit Karjalaisille, ja upealle yleisölle!

Ja vuosihan on vasta alullaan, katsokaapa tapahtumakalenteria ja ilmoituksia, paljon hyvää ja hauskaa tulossa, kuten karaoke, lettuaamiainen, myyjäiset, tanssit, lounas, ja vuosikokous. Myös alkava viikko tulee olemaan yllätyksiä täynnä, ethän halua jäädä paitsi!