No olihan viikonloppu Suomi Talossa

Oli todellinen unelmaviikonloppu, talo täynnä tapahtumaa. Tällaista se meidän toiminta Suomi Talossa on parhaimmillaan. Tehdään yhdessä, syödään hyvin, pidetään hauskaa, ja juhlitaan.

Torp1320602-copystaina me Turistiklubin monitoimimiehet ja -naiset teimme ison hankintamatkan paikallisiin kauppoihin. Perjantaina talo täyttyi tuoreen pullan tuoksusta. Voi Kielikoulu, joka perjantai opiskelua häiritsee mitä herkullisimmat tuoksut keittiöstä! Keittiöläiset pyörittivät noin 60 pullapitkoa ja kymmenkunta bostonkakkua. Myös myyjäispöydät lastattiin lauantai-aamua varten. Perjantai-ita kului iloisesti karaoken merkeissä, ei tunnusteta miten myöhään.

p1320630-copyAamuherätys klo 5 monelle meistä, ja eikun letunpaistoon. Jälleen kerran noin 200 nälkäistä sai vatsan täyteen lettuja ja teki edullisia löytöjä myyjäisistä.  p1320637-copy
Hädin tuskin saimme lettupannut talteen, kun Pohjalaiset saapuivat kalakeiton tekoon.

Iltapäivällä Karjalaiset kokoontuivat vuoden ensimmäiseen kuukausikokoukseen. Sen tulokset saamme nähdä ja kokea viikon päästä Karjalaisten 50v juhlissa.

p1320651-copyKorsuorkesteri odotteli ovella jo  ennen viittä. Tanssit jatkuivat puoleen yöhön, polkkaa, jenkkaa, valssia, tangoa, foxtrottia, ja kaikilla oli niin mukavaa. Karjalaiset työvuorokuukauden merkeissä tarjosivat keittiöstä herkulliset lohivoileivät ja tekivät kaikin puolin maanmainiota työtä. Baarissa iloiset Maila ja Tuija palvelivat asiakkaita iltamyöhään.

p1320652-copySunnuntai-aamulla varhain Pohjalaiset saapuivat keittämään maailman parhaan lohikeiton, ammattitaidolla, eikä kukaan jäänyt nälkäiseksi.

Kiitos Pohjalaisen perusteellisuuden, keittiön siivous sujui kuin tanssi vaan, kahvipannutkin suorastaan sädehtivät perusteellisen kuurauksen jäljiltä.

Iltapäivällä olikin vaikea uskoa, että nyt kotiin sunnuntai-iltapäivää viettämään.  Ethän jäänyt paitsi tästä hauskasta? Jos jäit, niin liity seuraan!

Miljoonat kiitokset jäsenistölle, jäsenseuroille, ja ystäville, olette upeaakin upeampia.

Mielenkiinnolla odotamme mitä seuraava viikonloppu tuo tullessaan!